Juttelin viime viikolla Vienoln kanssa  ja hän oli hyvin iloinen lapasista, jotka valmistuivat talkoilla niin nopeasti! Viipurissa pidettävän Tsetsenian sodassa poikansa menettäneiden äitien juhlasta on tulossa varmasti hieno ja lohduttava iltapäivä. Äidit saavat lahjaksi tilkkupeiton, sukat ja lapaset. Jokainen saa myös kynttilän tuomaan valoa. Vieno on suunnitellut heille puhetta, jossa hän kertoo suomalaisten naisten halusta auttaa ja lohduttaa äitejä, jotka ovat kohdanneet lapsen menettämisen aiheuttamaa surua.

Pornaisista on menossa 4 henkeä mukaan juhlaan, joka pidetään 22.11. Varmaan sitten kuulemme lisää, miten kaikki sujui. Järvenpään Näpsäkät tekivät 19 paria lapasia ja ne lähtivät myös viime viikolla Vienon kammarille. Kaikille lapasille on käyttöä sillä niitä tarvitaan myös perheitten joulupaketteihin. Äitiyspakkauksiin toiveena olisi saada neulottuja vauvannuttuja ja -housuja.

Minulla mennyt viikko erityisen vauhdikas. Olin luvannut auttaa TV 7 tekemään jouluseimistä ohjelmaa ja sen kuvauspäivä oli meillä viime viikolla. Sitä varten piti koti laittaa joulukuntoon, meillä on nyt siis jouluverhot ja koristeet paikallaan! Kaikki jouluseimet piti myös kantaa varastosta ja asetella esille. Niistä valittiin 4 ohjelmaan. Olimme Emilian kanssa yhdessä kertomassa seimistä ja Emilia innostui laulamaankin 3 laulua: Tuiki, tuiki tähtönen, Enkeli suojelee ja Jumalan sana on voima ja niekka (=miekka)

Mirja Ojares halusi tehdä kanssani myös puolen tunnin mittaisen ohjelman Mirjan matkassa. Siinä sain tilaisuuden kertoa Näpsäkkäistä näpeistä ja Vienon kammarin toiminnasta. En kyllä muista siitä paljoa, se oli kamalan jännittävää ja hauskaakin. Taidan katsoa sitä vain toisella silmällä kun se  tulee TV7 kanavalla muistaakseni 9 joulukuuta.